Green Packet Menganjurkan Thrive With Digital

0 21

Green Packet Bhd akan menganjurkan program inovasi digital dan cloud “Thrive With Digital”, yang menampilkan teknologi digital baru mengenai teknologi hartanah dan fintech.

Thrive with Digital juga akan menampilkan tetamu khas dari pegawai utama kerajaan serta rakan teknologi cloud dan kecerdasan buatan (AI) Green Packet.

Acara yang akan diadakan di KL Hilton pada 18 Ogos, menyediakan platform bagi para tetamu untuk mendengar dan berinteraksi dengan rakan dan pelanggan ekosistem utama Green Packet yang secara aktif berusaha mengembangkan komuniti digital di Malaysia.

Di samping itu, Green Packet akan berkongsi bagaimana kumpulan itu bekerjasama dengan rakan dan pelanggannya melalui Makmal Inovasi Co-Creation, yang bertujuan untuk meningkatkan landskap komuniti.

Antara inovasi teknologi cloud yang akan diliputi semasa acara adalah pengkomputeran moden, digital identiti, kenali pelanggan anda (e-KYC), kepintaran perniagaan cloud, perkhidmatan e-kerajaan, realiti maya (VR) serta alat pengajaran pintar.

Kerana langkah penjarakan sosial yang ketat, Green Packet menghadkan tempat duduk di lokasi acara Thrive with Digital.

Oleh itu, setiap syarikat hanya disediakan dua tempat duduk di lokasi.

Walau bagaimanapun, peserta tambahan dari syarikat yang sama dapat menghadiri acara tersebut melalui siaran langsung.

Peserta acara maya dapat meneroka maklumat produk sebelum bermulanya penstriman langsung melalui bilik maya 2D dengan fungsi perbualan langsung.

Peserta juga boleh memasukkan bahan pada platform bilik maya, seperti gambar, video, dan fail PDF untuk menyampaikan mesej kepada para hadirin dengan lebih baik.

Mereka yang berminat untuk mendaftar Thrive With Digital boleh melakukannya di ready.greenpacket.com/digital-day.

Diterbitkan oleh Zack Baharum

Leave A Reply

Your email address will not be published.