Itronic – Perancangan Ke Arah Teknologi Masa Depan Yang Lebih Dinamik

0 227

Industronics Berhad, pada awal tahun ini telah mengumpul sebanyak RM20 juta melalui RCPS, telah menandatangani perjanjian tambahan baru untuk menambah sebanyak RM10.67 juta melalui cadangan penerbitan sehingga 266.63 juta RCPS pada harga terbitan 4 sen per RCPS.

Industronics menyatakan hasilnya akan digunakan untuk pembangunan perniagaan dan modal kerja untuk perniagaan sedia ada. 

Syarikat itu menyatakan ia merancang untuk memperuntukkan sehingga RM7.27 juta hasil untuk membiayai pembangunan produk baru dan penawaran penyelesaian. 

“Syarikat merancang untuk mengembangkan sistem penjejakan cerdas yang menjejak pengangkutan, aset fizikal dan individu yang akan meningkatkan pengurusan pengangkutan yang lebih efisien oleh pelanggan,” katanya dalam pengajuan kepada Bursa Malaysia.

“Sistem ini akan membentuk teknologi seperti sistem penentududukan global seperti penjejakan, kecerdasan buatan dan perkhidmatan kecemasan (seperti menghantar mesej kecemasan ke hospital dan / atau balai polis terdekat apabila mengalami sebarang kemalangan). ” 

Industronics juga menyatakan ia merancang untuk membangunkan perniagaannya meliputi penyediaan perkakasan paparan tiga dimensi (3D) dan aplikasi mudah alih 3D yang memaparkan kandungan 3D. 

“Industronics merancang untuk terlibat dalam perniagaan perkakasan 3D, perisian penukaran dari 2D ke 3D, pengeluar kandungan dan juga pembangun platform. Kami berhasrat untuk menghasilkan video 3D, foto 3D, filem 3D dan klip video pendek 3D yang menampilkan iklan atau katalog produk.

PENAFIAN : Artikel ini hanya sekadar perkongsian maklumat. Tiada sebarang rekomendasi atau buy call diberikan.

Diterbitkan oleh Zack Baharum

Leave A Reply

Your email address will not be published.